7.januar-Årets julegaver.

Årets julegave nummer 2 er fra Annen etage og er et etterlengtet sengeteppe i sort fra Halvor Bakke, Limited Edition. Jeg har sett etter et sengeteppe i fargen sort i lang tid nå ,og fant endelig det perfekte. Forstår ikke helt hvorfor det har vært så vanskelig å få tak i, men de aller fleste sengetepper er i mønster, dyremotiv eller i alle andre farger utenom sort. Det forrige sengeteppe ble kjøpt hos Skeidar og var i fargen grått og er nå 8 år i tidsalder. Tidene og trendene har forandret seg siden den gang, og det er den delen av spenningen og reisen i interiør verden som jeg verdsetter. Det gjør meg engasjert og motiverer meg til å stadig finne på nye måter og style og bruke detaljer, for å løfte og fremheve et hvert rom. Tidligere skulle sengeteppet dekke hele sengen, og rulle puter var et «must» Det ble et tiltak og re på sengen siden teppet var tungt å hanskes med, så det ble ofte til at sengen ble redd og pyntet med puter når man hadde gjester. I dag er trenden sengetepper som dekker halve eller nedre del av sengen. Dette gjør det mye mer praktisk og enkelt å re på, og siden det naturlig nok er lettere i vekt blir det redd på til daglig i allefall her i huset. Jeg skulle gjerne hatt hotell puter spesielt til styling og når vi har gjester. Det er ført opp på min fremtidige ønskeliste, og skal ikke legge skjul på at den er lang som «et ondt år» spesielt når det kommer til interiør som jeg ønsker meg på sikt. Foreløpig bruker jeg de vanlige hodeputene, et pledd som min kjære har kjøpt(det skal nevnes at dette pleddet har blitt brukt til mange bilder når jeg har stylet et rom eller produkter) og dekorerer sengen med et par puter fra sofaen(der det ligger plenty og overflod av puter)og når vi har gjester må jeg ha «prikken over i en» som er et sort serverings brett fra Slettvoll, dekorert med diverse produkter som jeg liker. Hvis du er som meg, og lurer på hvor produktene fra bildet er kjøpt, så tenkte jeg å ramse opp detaljene. Taklampen er fra Eichholtz og er kjøpt hos Six Bond Street. Bildet på veggen er fra tidligere TM Design i Hønefoss. Sengeteppe er fra Halvor Bakke kjøpt hos Annen Etage, Nattbordene og sengetøyet er fra Skeidar. Nattbord lampene er fra Milla boutique. Gardinene og sengegavl er fra Classic Living og tapet på vegg er fra Vinderen Farvehandel. Det eneste som mangler nå er å sparkle og male taket på soverommet sort og dette prosjektet blir iverksatt i løpet av helgen. Resultatet kommer snart…