6.desember-2. Søndag i advent.

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede. De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede. Jeg håper at du har hatt en fin og magisk 2 søndag i advent sammen med dine kjære og nære. Min dag har vært fin, og har gått til huslige gjøremål, samt tid med familien. Førjuls tiden er en magisk tid, og nyter hver eneste dag. Det er så viktig å sette pris på de små øyeblikkene i hverdagen. Jeg har gledet meg til å tilbringe dagen hjemme med husets plikter og er snart ferdig med mitt maler prosjekt i trappeoppgangen. Lysene ble tent i tradisjonens tro, og tilsier at vi nærmer oss den store høytiden. Jeg har et maler prosjekt til som skal bli ferdig før jul, og har to uker på meg til å bli ferdig. Jeg liker å ha mange ting på gang og foretrekker å ha «deadlines» da jobber jeg mer effektivt og har noe å strekke meg til. Det finnes ikke begrensninger, kun muligheter….