4. Februar-nesten helg.

I starten av uken ble jeg ferdig med mitt maler prosjekt i stuen, og er veldig fornøyd med resultatet. Bildene av det ferdige resultatet blir lagt ut på søndag. Det nærmer seg helg og dagens bilder er inspirert av dette. Noen av mine største favoritter når jeg skal kose meg er bobler og jordbær. Det er noe med denne kombinasjonen som gjør at det blir en spesiell stemning og ikke minst så synes jeg at disse to tingene passer perfekt sammen. Jordbærene man får tak i på denne tiden er utenlandske og ikke like søte som de norske på sommeren, men er fortsatt gode. Hvis du ønsker de ekstra søte anbefaler jeg at du strør litt melis over. Kremfløte kan også brukes, men jeg foretrekker melis siden jeg liker det ekstra søtt. Når det kommer til valg av «bobler» så liker jeg aller best Le Cremant eller Prosecco. Det er klart at den rette Champagnen også er veldig godt, men for min del blir Champagne ofte litt surt etter min smak, samtidig som det også kan bli kostbart. I spesielle anledninger som høytider og når man har gjester så synes jeg det er ekstra kos og litt stas å servere en god Champagne. Den store Champagne kjøleren ble kjøpt for mange år tilbake hos tidligere interiør butikk «2 Søstre» som dessverre er lagt ned. Kjøleren er fylt med isbiter og er stor nok til å romme opptil 8-10 flasker. Jeg synes det er veldig dekorativ å sette denne frem når jeg har mange gjester, og er vi et par stykker til bords så tar jeg frem en mindre utgave. Champagne kjølere for meg er et viktig og praktisk dekor, og har nå 7 forskjellige kjølere til enhver anledning. Noen er i krom, og andre er i glass eller i krom og gull, og de fleste er kjøpt hos Riviera Maison i Sandvika. Hvis du er på jakt etter en ny Champagne kjøler vil jeg anbefale deg å dra dit. Her finner du kjølere som skal settes på bord eller kjølere med stativ for å plassere på gulv. Glassene er fra Moet og ble kjøpt på «Harrods» i London julen 2019. Skal du ha gjester i nærmeste fremtid, så husk å sette frem Champagne kjøleren. Om du ønsker å fylle den med bobler, vin, alkoholfri drikke eller Farris så er den like dekorativ og alltid en «vinner» på et dekket bord…..