30.november-Detaljer på badet.

Detaljer er med på å skape stemning i et rom, samtidig som det tilfører resten av interiøret et ekstra særpreg. Jeg synes det er utrolig gøy å lete etter spesielle og unike detaljer som ikke alle andre har, og som jeg liker ekstra godt, samtidig som det er litt «vågalt». Når vi hadde bestemt oss for baderomsinnredningen og valg av fliser, klarte jeg nesten ikke å vente med å velge tilbehøret. Mine favoritt farger på baderommet er sort i kombinasjon med kobber eller sort i kombinasjon med gull. Valget ble det første, og har ikke angret et sekund på dette. Mitt beste øyeblikk i denne prosessen var helt klart når jeg fant kranen hos Oslo VVS Senter. Da var jeg «solgt» og det var ingen vei tilbake. Du bare vet når du har funnet det rette. Er glad vi valgte en matt overflate på «popp up ventilen» av erfaring tidligere er det absolutt mer praktisk å ha denne i matt overflate og ikke i blank. Såpedispenser og Tissue Dispenser er fra Frost.dk i farge kobber. Jeg har alltid ønsket meg en kleenex holder på badet. Hvis det er noe som gir meg en ekstra spa følelse eller hotell stemning så er det duftlys, kleenex dispenser og en god håndsåpe. Min favoritt håndsåpe, dusjsåpe og body lotion er fra Vakinme og har duften Åkermynta. Duften er fantastisk samtidig som den ikke tørker ut huden. Min erfaring er at hvis man kjøper en god håndsåpe så trenger man ikke å bruke håndkrem. Et håndklestativ og en pedalbøtte er også en fint tilbehør til badet og er også veldig dekorativt, samtidig som det er praktisk. Valget falt også her på Frost.dk og fargekombinasjonen sort og kobber. Et fint håndkle kan være «prikken over i en» i et baderom både på veggen og hengende over stativ .Toalettbørsten er også viktigere enn man tror. Og for all del ikke glem og investere i noen fine kroker til håndkle på veggen. Det kan virke som en bagatell, men det er for seint å angre når de er skrudd inn i flisene for godt…