3.januar-Årets julegaver.

Godt Nyttår til deg og håper at du har hatt en strålende nyttårsfeiring. Dagen før Nyttårsaften hadde vi besøk av gode venner på middag og feiret dagen på forskudd. Det ble servert skalldyr og fatet besto av hummer, sjøkreps, kongekrabbe og reker. Det ble en vellykket kveld med mye latter, god mat og bobler i glasset. Selveste Nyttårsaften ble en rolig feiring sammen med min mann siden begge våre barn var ute og feiret sammen med sine venner. Det ble en kveld med rester fra middagen kvelden før, bobler i glasset og en god film. Nå er det et nytt år og synes det er godt å kunne legge bak seg annerledes året 2020. Jeg er takknemlig for året som har gått til tross for den store pandemien som har rammet oss alle. Noen har blitt rammet hardere enn andre så føler meg veldig heldig for å ha en støttende og hjelpsom familie samtidig som at jeg fortsatt har en jobb selv om jeg er permittert fra min arbeidsgiver. Noen mister både hjem og jobb og andre opplever sykdom og mister sine kjære og nære. Synes det er viktig å sette tingene i perspektiv og glede meg over de små øyeblikkene i hverdagen og tid sammen med de man er glad i. Julen har vært nydelig og vil være et fint minne jeg vil bringe med meg videre. Julegavene jeg ønsket meg i år gikk mest til praktiske ting som hudpleie produkter og ting jeg trenger i hverdagen. Interiør, styling og detaljer er for meg en form for livsglede og «passion» som er blitt en del av mitt liv, så må innrømme at jeg ble glad når det ble noen harde pakker under treet i år også. Min kjære og jeg hadde en date sammen rett før jul og var innom en av mine favoritt butikker Slettvoll på Skøyen. De har så mye fint og synes det er en opplevelse og ta en tur innom. Den første gaven var telys holdere på kjøkkenet og vi endte opp med å kjøpe 6 stykker. Disse er håndblåste og hver av dem er ulike og unike. Jeg synes det er så koselig med tente lys og det gir en ekstra fin stemning i et hvert rom. Den andre gaven ble høvdingen som er en form for kunst. De som skjønner de skjønner. Den er nok litt sær og spesiell, men vi falt pladask. Den er unik og annerledes og det er ofte slike detaljer vi faller for. Nå gjenstår det bare å ønske det nye året 2021 hjertelig velkommen og håpe på at det blir et magisk år med god helse og drømmer som går i oppfyllelse….