29.november-1.søndag i advent

Håper at alle har hatt en nydelig 1.søndag i advent. Dagen i dag har gått til maling av trappeoppgangen og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med fargen Golden Bronze. Første støket er tatt og fortsetter med andre strøket i morgen. Gleder meg til å vise det ferdige resultatet. Jeg elsker førjulstiden og synes det er spesielt koselig å tenne i peisen når det er mørkt og kaldt ute, samtidig som jule musikken runger i bakgrunnen. I år har jeg pyntet rundt peisen med ekte granbar og kongler som er kjøpt hos Mester Grønn. Vi har mange thuja trær utenfor huset som vi har plantet for noen år siden, og da er det fint å kunne gå utenfor og klippe av noen grener som gir dekorasjonen et ekstra særpreg.. Granbar og Thuja passer så godt sammen, og hvis man ønsker noe mer grønt, tilfør gjerne mose for å få en ekstra «touch» på dekorasjonen. Kubbelysene er uekte, og etter at de kom på markedet har jeg skiftet ut alle de ordinære kubbelysene. Jeg foretrekker de som jeg kan ha telys i slik at jeg får en ekte flamme. Ha en strålende førjulstid.