28.november-prosjekt maling.

Da er jeg endelig i gang med malerprosjektet i trappeoppgangen. Jeg elsker å male og det er ikke mange rom i huset som ikke er malt siden vi flyttet inn. Dette er en av veggene/området som ikke har fått en oppgradering. Har hatt lyst til å ta tak i dette lenge, men det har vært andre oppgaver som har blitt prioritert. Jeg har vært litt usikker på hvilken farge veggene skulle males. Det er sikkert bra at min mann holder meg igjen noen ganger, hvis han ikke hadde gjort det så hadde nok disse veggene også blitt malt i fargen sort. Fotokunst på veggen heter «African Lady» og er et av mine favoritt bilder. Føler at dette bildet sier mer enn 1000 ord, og når jeg ser på det, gir det meg «ro i kropp og sjel» Det er viktig at fargen på veggen gjenspeiler og fremhever bildet på samme tid, og håper og tror at jeg har valgt en riktig farge som passer til bildet. Fargen heter Golden Bronze og er fra Jotun Lady. Opprinnelig farge på veggene er hvit/eggeskall. Jeg har malt et område for å teste fargen, og den ser fin ut. Får bare håpe at den blir like fin bak bildet. Dette blir spennende. Det ferdige resultatet kommer etter hvert…..