28. januar-nesten helg.

Torsdag og snart helg, og selv om jeg fortsatt er permittert fra min arbeidsgiver fylles hverdagen med diverse gjøremål og interesser. Jeg har et brennende engasjement for boligstyling og skal ikke legge skjul på at hverdagene går med til dette. Instagram og blogg er blitt en stor del av min hverdag og mitt liv siden midten av september og jeg elsker det jeg holder på med. Jeg legger ut et innlegg hver dag på Instagram, og som mange vet så tar dette tid. Selv om dette er min lidenskap, fritids sysle og hobby for øyeblikket, så er dette like sammenlignbart som hvilken som helst jobb. Planlegging er nøkkelen til suksess, og en viktig forutsetning for å lykkes på sikt. Jeg er veldig strukturert og her er alt planlagt ned til den minste detalj. Hvilke bilder jeg skal legge ut, har jeg klart minimum 1 uke frem i tid. Tekst, innhold, tema og hashtag skal passe til bildene som legges ut. Bildene skal variere fra dag til dag og man må tenke kreativt, samtidig som man skal skille seg ut i mengden. Jeg prøver å tenke at dette skal representere meg og hva jeg står for, samtidig som jeg prøver å appellere til mennesker som ikke nødvendigvis har helt lik smak som meg. Man kan definitivt like bilder og følge personer som ikke tenker likt som deg eller som har helt ulik smak. Det hender ofte at jeg titter innom kontoer som er helt annerledes enn min egen konto, men som jeg finner inspirerende eller motiverende. Det kan være at personen er dyktig på å style dekor eller at personen er veldig kreativ og har evnen til å «tenke utenfor boksen» Det er så mye spennende å lære hvis man bare våger å være åpen for nye ting og et nytt tankesett. Jeg elsker å lære nye ting og blir veldig imponert av ambisiøse mennesker og ikke minst personer som er dyktige på noe. De aller fleste av oss har et stort ønske om å lykkes i noe, og følelsen av å være god på noe er unnværlig. Instagram er et positivt nettsamfunn som heier på hverandre, sender hverandre fine kommentarer, hjerter, oppmuntrende ord og motiverer hverandre til å fortsette med det vi brenner aller mest for. Det digitale samfunnet er kommet for å bli, og skal du drive business i dag, ja da er det her du bør være, samtidig som at dette er fremtiden…

Bildet mitt i dag er inspirert av at det nærmer seg helg. Ikke at bildet er noe man nødvendigvis assosierer seg med helg, men jeg får alltid lyst til å tenke nytt i denne sammenheng. Det er alltid ekstra gøy å jobbe med dekor, og ekstra gøy å jobbe med noe du ikke finner overalt. Gull apen har jeg aldri sett noe annet sted tidligere og er kjøpt hos tidligere TM Design i Hønefoss. Jeg falt pladask for denne når jeg så den, og ikke nok med at jeg er en dyreentusiast, så var denne også i fargen gull. Sort, kobber, gull og bronse er mine favoritt farger og jeg blir ekstra «happy» når jeg finner dekor jeg liker i disse fargene. Telys holdere er kjøpt hos Slettvoll og var en av julegavene i år. De er massive og har et maskulint preg over seg og passer inn hvor som helst. Boken heter «A Man & His Watch» og denne boken kjøpte jeg til min mann i fjor jul og er kjøpt hos Annen Etage Lambertseter. Når vi damer går for diamanter går menn som oftest for klokker, og har du en miks av begge deler er det et sitat i boken som sier følgende: «If you see a guy with a lot of diamonds on his watch, you know that guy likes to have fun. He`s looking to have a good time»

Med dette ønsker jeg deg en magisk og spennende helg…..