28. Februar-Ambassadør for Sense Of Style.

I dag har jeg gleden av å fortelle at jeg har blitt ambassadør, og fått et samarbeid med den flotte interiør butikken Sense Of Style. Jeg føler meg glad, stolt, takknemlig og ydmyk, og har de siste måneder gjort meg noen tanker om hvilke leverandører som jeg har ønsket meg et samarbeid med, og denne butikken var øverst på min ønskeliste. Jeg har et sterkt ønske om å representere et firma som kan stå inne for de samme verdiene som meg, og dette fant jeg hos Sense Of Style. De fører kvalitetsvarer med merker som blant annet, Artwood, Fatboy, Maze, Greengate, BePureHome og Wood for å nevne noen. De fører varer som ikke du finner overalt, og dette er noe jeg verdsetter, og som samtidig gjør dem unike. De innehar god kompetanse innen tekstiler, solskjerming, belysning, tepper og de tilbyr interiørkonsultasjon og kommer gjerne på befaring til din bedrift eller til ditt hjem.

Sense Of Style-Home & Office er en totalleverandør av interiørprodukter til hjem og kontor, og feirer 17 år i 2021. Butikken ligger i fine lokaler på Ski Storsenter. Her finner du et variert utvalg av kvalitetsprodukter, innen møbler, tepper, dekor, bilder, belysning, solskjerming og tekstiler.

Annonse/inneholder reklame

I forbindelsen med dette samarbeidet fikk jeg ta med meg hjem disse flotte produktene, som kan fås kjøpt hos @senseofstylenorway og merket er fra @artwood1969

Dette 3 delte bordet, som er et sett er i aluminium jernbase. Er de ikke fine?

Bredde:40/35/31, Høyde:61/57/50, Dybde:40/35/31. Disse bordene passer inn hvor som helst og er praktiske og dekorative i alle rom. Jeg satt disse ved siden av daybed og synes de passet inn perfekt. Fine å dekorere med bordlampe og dekor, og gjerne legge noen magasiner som pynt på et av bordene.

Krukkene heter GENUA, og er lagd av aluminium og er håndlagde. Disse passer inn i ethvert rom og de er dekorative og skaper en fin stemning. Vi fant plass til en av disse krukkene i gangen og synes den passet inn perfekt.

Målene er Decor Large:27x66H cms, Decor Small:20x57H cms

Går du inn i nettbutikken og skriver kupongkode mittsortehjem, så får du 10% rabatt på hele Artwood kolleksjonen t.o.m 2 mars. Sjekk gjerne ut nettsiden www.senseofstyle.no

Bor du i Oslo området, eller i nærheten, vil jeg anbefale deg å dra innom butikken. Her blir du mottatt med et smil, god service og ansatte med god kompetanse som har et brennende engasjement for å gjøre sine kunder fornøyde.