25. Februar-nesten helg.

Den siste torsdagen i februar, og snart helg. Vi nærmer oss den første vår måneden mars, og det merkes at våren er i anmarsj. Snøen har endelig smeltet bort, dagene føles lengre og lysere og det er blitt mye mildere ute. Det fine med å bo i et land med 4 årstider, er at man stadig har noe å glede seg til. For meg har alle årstidene en sjarm på hver sin måte. Høsten er nok den årstiden jeg liker minst. Det skjer ikke stort, månedene er lange og de fine bladene på trærne går fra grønt til gult og blir liggende på bakken. Jeg synes at de brune og gule fargene er noe triste, og temperaturene ute er verken varme eller kalde. På høsten er det liksom ingenting å feire, og dagene virker lengre. Våren er vakker fordi dagene blir lysere og mennesker kommer på en måte «ut av hiet» etter en mørk og kald vinter. Dagene er lyse og milde, og er man heldig kan det noen dager oppleves som sommer. Vinteren for meg har sin sjarm med mørke og kalde kvelder, hvor du finner frem favoritt teppet, og krøller deg opp i sofaen med en kopp kakao eller et glass vin, og tenner levende lys. I tillegg har du julehøytiden som er en av mine favoritter. Sommeren er herlig med mye tid utendørs og varme dager. Det beste med sommeren for meg er tiden på terrassen med mine nærmeste eller gode venner, omringet av et fat med reker, sjøkreps og kongekrabbe, som er mitt favoritt måltid og bobler i glasset er et «must» på mine fridager. Får jeg muligheten til å være i nærheten av sjøen er jeg i mitt «ess» og mitt «rette element» Duften av sjøvann, og den stemningen det gir er helt magisk for meg.

Bildet mitt i dag er inspirert av kjærligheten. Hva ville vel verden vært uten kjærlighet. Romantikk i forholdet er ingen hverdagskost for meg og jeg er nok ikke alene om dette. Det å gjøre det lille ekstra for hverandre hver dag, er viktig for å holde en «gnist» i forholdet. Det kan være små ting som å gi et kompliment, være støttende, gi litt ekstra omsorg, si noen fine ord til hverandre, være tålmodig og lytte. Det er klart at vi damer liker spesielt godt å bli «tatt vare på «og det er vel ingen hemmelighet. Mine 2 motto er «make me feel important» og «happy wife, happy life» I mitt perspektiv føler jeg at vi damer må lære oss til å bli mer tålmodig og mer forstående , og menn må lære seg til å ta bedre vare på sine damer, med små ting i hverdagen. Det å få et kompliment, bli prioritert, motta et kjærtegn eller en liten oppmerksomhet kan bety så utrolig mye. Jeg føler meg veldig heldig, som har funnet ekte kjærlighet med en som jeg ønsker å bli gammel sammen med. Men vi må samtidig huske å ta vare på det vi har. Et forhold kan sammenlignes med en plante. Den må vannes og tas godt vare på, hvis ikke vil den visne og bli gul i bladene. Dette er vel den største utfordringen i ethvert forhold, det å ta vare på hverandre i hverdagen.

Røde roser og hvite brudeslør er noe av det mest romantiske jeg vet om, og denne dagen ble jeg inspirert til å dekorere soverommet med blomster i kjærlighetens tegn og tente kubbelys. Med den rette musikken i bakgrunnen, kan dette være et «løft» i hverdagen, samtidig som det gir en god og positiv stemning.

Med dette, ønsker jeg deg en helg fylt med kjærlighet, og husk å ta vare på de du er glad i. Størst av alt er kjærligheten…