24. januar-Prosjekt maling av tak soverom.

Da har jeg endelig fått en av mine største ønsker i oppfyllelse. Taket på soverommet har nå blitt malt i favoritt fargen min sort, og maler prosjektet mitt er fullført. Jeg brukte 3 dager på å vaske, pusse ned hele taket, sparkle og male. Taket hadde 2 store sprekker så det var ganske omfattende, men gøy. Jeg elsker å male og spesielt når det er noe jeg har gledet meg til å gjøre i lang tid. Vi har bare 1 tak til i huset som er malt i fargen sort, og dette er badet som ble ferdigstilt i november 2019, og jeg har nesten blitt besatt av tak i denne fargen. Det gjør rommet mystisk, stilfullt og spennende og jeg skulle gjerne hatt alle rommene i huset i samme farge. Etter at vi fikk ny tapet på soverommet og det nye sorte sengeteppet kom på plass synes jeg at taket i denne fargen «løfter» stemningen i rommet. Fargen heter Corvus black helmatt fra Opus kjøpt hos Optimera Monter, som jeg har en samarbeidsavtale med. Jeg startet mitt eget malerfirma C-Martin malerfirma for noen måneder siden og den store drømmen er å kunne kombinere maling og boligstyling. Dette er min drømmejobb, og selv i en godt voksen alder har jeg tenkt til å fortsette å jobbe mot målet om å kunne få muligheten til å drive med min lidenskap på fulltid i fremtiden. De som kjenner meg sier at jeg er en sta og bestemt person og jeg er også kjent for å være en person som aldri gir opp. Jeg har høye ambisjoner for meg selv og har store ønsker om å lykkes og går alltid «all in» for det jeg brenner for. Noen ganger lever jeg meg nok litt for mye inn i situasjonen, og så mye til tider at mine nærmeste kan gå litt lei av mitt engasjement. Jeg blir lett engasjert når noe er viktig for meg og det bor nok en «grunder» i meg. For meg er drømmer og håp en veldig viktig del av livet og dette holder meg motivert , inspirert og engasjert til å fortsette mot det målet jeg har satt meg. Og hvis jeg ikke skulle lykkes, da vet jeg i allefall at jeg har gjort alt i min makt for at drømmen min skulle komme i oppfyllelse. Alt må jobbes med og når du vet at hjertet ditt er med 100% da er det som regel bare snakk om tid før man lykkes. Spørsmålet mitt i dette tilfellet er om jeg har nok tid til å vente, og dette vil kun tiden vise. Mitt neste maler prosjekt blir å male 2 vegger i stuen i en mørk grå farge, og blir det helt opp til meg, blir veggene så nært fargen sort som mulig…