22.desember-høytid.

Dagen før lillejulaften og jeg har heldigvis kommet i mål med alle julegaveinnkjøpene og mat og drikke er i hus. Veldig godt å være ferdig med de viktige gjøremålene og vite at alt er på plass. Lillejulaften er dagen før den store dagen, og da ønsker jeg å kunne slappe av og kose meg med familien. Regner med at det blir en julefilm eller to i løpet av kvelden før jeg setter i gang med å forberede borddekkingen. Bordet skal dekkes med granbar, lys og julekuler. Jeg har valgt sølv dekorkuler med rød sløyfe i år og synes at julebordet gjerne kan inneholde noe rødt. Tema for bordpynt blir sølv, rødt, hvitt og grønt og gleder meg skikkelig til å sette i gang .Min datter gleder seg nok mest til å legge alle pakkene under juletreet noe som er blitt en tradisjon her i huset. Pinnekjøttet skal settes i vann og juleantrekket skal finnes frem. Jeg har ikke helt bestemt meg for antrekket enda, men det kan gjerne være noe komfortabelt. Jeg er i utgangspunktet pesco-vegetarianer og har ikke spist kjøtt på 2 år, så jeg burde nok velge meg en løs kjole for anledningen. Jeg liker pinnekjøtt veldig godt og gleder meg til julemiddagen, det er dette jeg er oppvokst med og synes duften av pinnekjøttet gir en ekstra god julestemning. i fjor reiste min mann og jeg til London for å feire jul og da ble det ingen ordinær julemiddag. London er det perfekte stedet og feire jul og håper at dette kan bli en tradisjon i fremtiden det året vi ikke har barna på julaften. Vi har begge en datter hver fra tidligere forhold og de er i samme alder og kommer godt overens, noe vi er veldig gla for. Nå har roen senket seg her i huset og alle gleder seg til julaften..