21.Januar-nesten helg.

Torsdag allerede og helgen nærmer seg med stormskritt. Denne helgen blir stille og rolig som den har vært i en lang periode nå, grunnet korona situasjonen og de strenge restriksjonene. Jeg føler meg så glad og takknemlig for at jeg trives i eget selskap og for at jeg stortrives i hjemmet, spesielt i disse rare tider som vi alle befinner oss i. De 10 siste årene har vi prioritert å oppgradere boligen samtidig som vi har investert i møbler og dekor som vi er veldig fornøyd med. Dette føler jeg at vi får litt ekstra igjen for nå når vi er hjemme omtrent kontinuerlig. Helgen har alltid vært viktig for meg og er det fortsatt til tross for at jeg er hjemme i ukedagene. Det skal på en måte være forskjell på en mandag og en fredag, og jeg synes personlig at det er viktig å holde på dette mønsteret. Når helgen nærmer seg blir jeg alltid inspirert til å ta bilder med en liten «vri» Bilder som er litt annerledes eller bilder som representerer helg i mine øyne. Denne gangen har jeg blitt inspirert av en champagnebok som jeg kjøpte på Annen etage på Lambertseter, revolver som min mann kjøpte på nettet og glasset «noir» fra Magnor Glassverk i regi av Halvor Bakke. Jeg hadde bare 2 glass, men var så heldig å få 2 nye i julegave. Disse glassene er min favoritt og skal definitivt ønske meg flere. Dekor er en viktig del for å gi boligen et riktig uttrykk, samtidig som det er utrolig gøy å eksperimentere i forbindelse med styling. Med dette bildet ønsker jeg deg en magisk og spennende helg…