20.desember-4. søndag i advent.

Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned for lengsel, glede, håp og fred, men mest alikavel for fred på denne lille jord, hvor menneskene bor. 4 søndag i advent allerede og julen nærmer seg med stormskritt. Min far kom på besøk fra Bergen i går og skal feire jul med oss frem til 3 juledag. Jeg synes at det er ekstra koselig å ha nær familie rundt meg i julen, det blir liksom ikke ordentlig jul uten. Vi blir 5 personer på selveste julaften og så er jeg så heldig at jeg får ha Marley her fra lillejulaften til 1 juledag. Marley er hunden til min datter Maria som bor hos pappaen hennes, og jeg er så heldig å få passe han i helger og på høytider. Marley er en Malteser og er verdens fineste hund med verdens beste personlighet, og i tillegg har han blitt min «soulmate» Dagen i dag har gått til forskjellige juleforberedelser, og når jeg trodde vi var ferdig med julegave innkjøp, så ble det en siste innspurt med med min datter i dag. Da ble det heldigvis flere gaver å pakke inn på kvelden når vi kom hjem. Med julemusikk i bakgrunnen og gaveinnpakning så får vi skikkelig julestemning. 4 søndag i advent dekorasjonen er pyntet med krukke, miniatyr blomster og mose fra Mester Grønn som jeg har satt sammen selv. Den hvite fuglen kjøpte jeg hos Kremmerhuset, og bordet er dekorert med hvite uekte kubbelys. Dekor kule fra Sia Collection og små sølv juletrær fra Riviera Maison. Det er så mye fint man kan style med i julen uansett om det er nytt eller gammelt. Her er det bare å bruke fantasien. Nå er det nedtelling de siste dagene frem til selveste julaften og de skal også nytes..