18. februar-nesten helg.

Det nærmer seg helg igjen, og jeg har endelig fått kjøpt inn blomster til hjemmet. Grunnet de strenge restriksjonene som har vært i Oslo den seineste tiden, har det vært «tørke» på innkjøp av blomster. Butikkene på alle kjøpesentre har vært stengt i over 3 uker, og kommer til å fortsette med dette i ytterlige 2 uker. Det jeg ikke var klar over er at butikker utenfor kjøpesentre, inkludert blomsterbutikker, har lov til å holde åpent. Dette fant jeg ut dagen før selveste «Valentine» Nå har jeg endelig fått handlet inn litt «glede» til hjemmet som jeg kaller det. Jeg elsker friske blomster og blir rett og slett gladere av å ha dette rundt meg. I tillegg er blomster som et «dekor» for meg, og synes at det setter et ekstra fint preg på et rom, samtidig som alt av møblement ser bedre ut. Mine favoritter når det kommer til blomster er hvite og rene buketter, og når det kommer til planter er min favoritt hvit orkide eller grønne planter eller palmer. Fargevalget som går igjen i huset på møbler og vegger er sort, hvit og oransje og da synes jeg det passer best med blomster og planter i hvitt og grønt. Fargerike buketter er nydelig, men det passer ikke helt inn i vårt hjem og vår stil. Jeg kjøpte røde roser på tirsdag for å ta bilder og en reels video til instagram kontoen min, og sliter fortsatt med å få disse til å passe inn med de oransje putene i sofaen. Røde roser er jo så nydelig og romantisk, så de har uansett fått sin hedersplass på kjøkkenet og i stuen, og der blir de så lenge de holder seg fine. Det var ikke lett å «spore opp» røde roser et par dager etter valentine og morsdag, men jeg lyktes til slutt. Det er ganske typisk meg, å ønske meg ting utenfor sesong og merkedager, og det er ofte litt sånn, at det alle andre vil ha, det vil ikke jeg ha. Jeg liker vel å skille meg litt ut noen ganger og ønsker å gjøre ting litt annerledes enn de fleste. Bildene jeg tok av soverommet i en «romantisk setting» med de røde rosene blir lagt ut snart.

Brudeslør er en av mine favoritter og denne gangen fordelte jeg buketten i 6 deler og dekorerte disse i telys holdere fra Slettvoll. Disse telys holdere har jeg virkelig fått brukt til mange forskjellige anledninger, og de er jo så dekorative uansett hva du ønsker å dekorere disse med. Peisen på kjøkkenet er fra Tender flame Norge og kjøpt hos Six Bond Street. Denne er vi utrolig fornøyd med, og den har blitt som et «smykke» på kjøkkenet. Den er dekorativ og gir en herlig stemning i rommet, samtidig som den gir litt varme på kalde dager. Vi har en ledig vegg på soverommet, og mitt ønske er å få en helt identisk peis der også. Er du på jakt etter en peis om den er vegghengt eller skal stå på gulv, så sjekk ut sidene deres på nett. Dette er ingen reklame, bare veldig fornøyd kunde.

Ser du bildet som henger på veggen? Dette bildet heter» Napoleon» og det nydelige kunst printet er skapt av dyktige artbylill. Er du på jakt etter bilder som er litt annerledes enn du finner andre steder, og ønsker deg noe unikt og personlig, så sjekk ut hennes nettside @artbylill.no Hun er så kreativ og har et stort utvalg av flotte prints. Kan virkelig anbefales.

Formålet med bloggen min er å inspirere deg med bilder fra hjemmet mitt, samtidig som jeg ønsker å tipse deg om hvor du kan få tak i flotte produkter, uansett om jeg har et samarbeid med leverandørene eller ikke. Jeg blir så imponert av dyktige «selskaper» Grundere eller mennesker som tør og våger å satse på et eget firma , for å oppnå sin «drøm» I tillegg til å inspirere, ønsker jeg også å hjelpe andre som virkelig fortjener det.

Med dette ønsker jeg deg en fortryllende og magisk helg….