17. Januar-Interiør.

Håper at du har hatt en fin helg. Min helg har vært stille og rolig, og jeg føler meg heldig som har fått etterlengtet kvalitetstid med min mann. En stor «happening denne helgen var at vi feiret hans bursdag, som var i går. Jeg startet morgenen med å overraske han med frokost som inneholdt en av hans favoritter egg og bacon. Flagget ble satt i vase og dekorert med kongler, og jeg tente i peisen både i stuen og på kjøkkenet. Jeg elsker å gjøre stas på de jeg er glad i når de har bursdag og det er alltid koselig når det blir verdsatt. Det ble selvsagt tid til trening etter frokost, og på kvelden hadde vi en romantisk middag for 2 på en av våre favoritt restauranter, New Dehli på Tjuvholmen. Som alle vet så er det ingen alkohol servering i Oslo i disse tider grunnet korona, så det ble med en nydelig middag med vann som drikke til maten. Min mann foretrekker brus eller eplecider uten alkohol, så jeg vet at han storkoste seg uansett restriksjoner og regler, og det var overraskende mange gjester på restauranten. De har fått sånne fine glass skillevegger mellom bordene for å unngå smitte, og dette fungerte helt fint. Det var generelt en veldig hyggelig opplevelse, og har du aldri vært på New Dehli og du er glad i Indisk mat, så vil jeg anbefale at du tar en tur innom. Nydelig mat, fin atmosfære og god service. Jeg er jo som sagt en interiør entusiast, og legger godt merke til det de fine detaljene og dekor i restauranten. Jeg skulle gjerne ha vært på en liten» interiør shopping tur» til Asia. Grønne velur gardiner, gull elefanter på gulvet og nydelige gull speil er en «en fryd» for mitt øye og gir rom for inspirasjon. Kvelden og bursdags feiringen ble avsluttet med en god film, bobler i glasset og en romantisk stemning med levende lys, og ikke minst en takknemlighets følelse av hvor mye man har å sette pris på i hverdagen, sammen med en av de man er mest gla i….