15.desember-prosjekt maling tak soverom.

Mitt neste maler prosjekt er å male taket på soverommet sort. Dette er noe jeg har gledet meg lenge til, og har hatt lyst til å starte med siden november i fjor. Med jobb og mange maler prosjekter i hele vår og sommer utendørs har dette blitt utsatt flere ganger. Jeg har alltid likt sorte tak og kunne nok ha hatt dette i alle rom, men vi startet med badet i november 2019 og har fått skikkelig sansen for dette siden. Det skal sies at det måtte litt overbevisning til for at min kjære skulle gå med et sort tak til i huset, men heldigvis stoler han på mine vurderings evner og sa ja. Det har blitt noen prosjekter i de 9 årene vi har bodd i huset, og jeg har alltid noen tanker og ideer om hva vi kan gjøre neste gang. Jeg forandrer ikke på fargene på veggene, men det hvite får nye farger eller så ønsker jeg å male veggene mørkere. Nå ser jeg frem til å få mørkt tak på soverommet og setter i gang i romjulen. Taket har dessverre fått flere sprekker, så her må jeg bruke god tid på å sparkle og pusse før jeg starter å male. Rett før jul i fjor fikk vi tapetsert veggene på soverommet med en tapet som vi har ønsket oss en god stund. Denne heter Zoffany, varenr 310988 og er kjøpt hos Vinderen Farvehandel. Hvis du ønsker deg en tapet som er annerledes enn det du finner andre steder, og du ønsker et bredt utvalg å velge mellom vil jeg anbefale å dra dit. Vinduslister, sprosser, tak og gulv lister er allerede malt i sort, så da gjenstår bare taket i samme farge….