14. Mars- Samarbeid.

Annonse/. Jeg føler meg så heldig som har fått muligheten til å samarbeide med Sense Of Style. De har så mye lekkert at det er en» fryd for mitt øye». Jeg gleder meg til å dra innom butikken hver uke for å få inspirasjon ,se på nyheter som er kommet, og for å hente med meg noen flotte produkter som jeg kan ta bilder av. Denne gangen ønsket jeg å fremheve disse stilige og dekorative produktene fra norsk mosedesign. Dette er designprodukter av håndplukket mose fra Rendalen. Er de ikke fine? Hadde det vært opp til meg, så skulle jeg gjerne hatt en dekorasjon i hvert eneste rom i huset. Disse passer inn overalt, og skaper en stemning av ro og harmoni. De er dekorative og passer inn i ethvert hjem uansett om du har et landlig, klassisk, moderne, minimalistisk eller herskapelig hjem. Den friske og grønne fargen» løfter «et hjem uansett hvilke fargekombinasjoner du har valgt. Mine favorittfarger i huset er sort, oransje, gull og grønt. Disse vakre dekorasjonene blir som planter og de er et blikkfang. Produktene er bærekraftig, lyddempende, vedlikeholdsfrie, antistatisk, brannsikre og sirkulerer luften. Jeg har fått høre at treverket under mosen er lagd av fengsels innsatte, og det synes jeg er et flott tiltak. Treplaten finnes i fargen hvit eller sort, og ikke overaskende så er sort min favoritt. Den hvite passet perfekt på spisebordet, siden dette er lyst og lagd av marmor, men på veggene ville valget falt på sort bunn. Etter at jeg malte veggene i 1 etasje i fargen askesort, så har jeg en drøm om å få dekort 1 hel vegg i denne etasjen med mose fra norsk mosedesign, og gjerne en vegg på kjøkkenet. Håpet er å få til en av disse veggene på sikt. Det er jo så friskt, lekkert og dekorativt og føles så levende.

Produktene vist på bildet, finnes også med sort tre bunn. Den største har mål: 50 cm og koster kr 3419. Den minste har målene: 25×25 og koster kr 799, og disse får du kjøpt hos Sense Of Style som holder til i fine lokaler i Ski Storsenter. Du kan også besøke nettsiden www.senseofstyle,no Bor du i Oslo området eller ikke så langt unna, så anbefaler jeg at du tar turen innom. Her finner du et variert utvalg av kvalitetsprodukter og merker som Artwood, Fatboy, Maze, Greengate, BePureHome, Wood og Designers Guild. Et stort pluss er at personalet har bred erfaring med interiør og design, og hjelper deg til å finne den beste løsningen og produktene til din stil. De utfører interiørkonsultasjoner og har ekspertise innen tekstil, belysning, tepper og solskjerming. Er du som meg, så synes kanskje du også at det gøyeste og fineste med shopping er selve opplevelsen….