14. Januar-snart helg.

Det sies at onsdag er lille lørdag, men for meg er det torsdager. Når torsdagen er her, ja da synes jeg at helgen nærmer seg med stormskritt. Jeg har kalt dette bildet «Gangster Paradise» og fargene sort og gull er absolutt en av mine favoritter. Bildet gir meg en skikkelig fredags stemning, og jeg elsker å eksperimentere med dekor og detaljer. Gull pistolen kjøpte min kjære på nettet for 1 år tilbake og jeg «digger» den. Den har tidligere blitt plassert i en hylle på toppen av skrinet som du ser på bildet. Nå har den endelig «kommet frem i lyset» og er plassert i innergangen mot stuen slik at den er mer i fokus. Det er rart med det, men det hender at man går til innkjøp av mindre ting/dekor som man begynner å like bedre og bedre med tiden. Skrinet er kjøpt hos tidligere TM Design i Hønefoss og Champagne boken er kjøpt hos Annen Etage Lambertseter. Det er ingen tvil om at jeg er en «boble» jente og de som kjenner meg vet dette. Når jeg skal kose meg er det prosecco eller le Cremant som gjelder, og Champagne blir servert i spesielle anledninger. Parfymen på bildet er min favoritt «Bad Girl» fra Carolina Herrera, og først og fremst kjøpte jeg denne fordi jeg digget designet og nå er jeg også blitt «in love» med duften. Jeg må innrømme at det er et stort pluss at den passer perfekt inn i interiøret på badet. Pleddet har min kjære kjøpt hos Bohus og blir som nevnt tidligere hyppig brukt i «hjemmestyling» pleddet er så mykt, kullsvart og har så fin glans. Den oransje puten er kjøpt hos Six Bond Street og har vært en god investering. Jeg bare elsker denne fargen mot det sorte. Ønsker deg en magisk og fortryllende helg..