13.desember-3.søndag i advent.

Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede. De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi tre lys i kveld for lengsel, håp og glede… Tenk at vi er kommet til 13 desember og at det bare er 11 dager igjen til selveste julaften. Dagene går så fort, men jeg har heldigvis fått i hus det meste som trengs for å feire den store høytiden. Jeg startet dagen med å tenne 3 lys i advents dekorasjonen og hadde en koselig søndags frokost med min kjære. Det var ekstra koselig å våkne opp til et ny pyntet juletre som sto og skinte i all sin prakt i stuen. Jeg har gledet meg lenge til denne dagen og det er ingenting som gir meg mer julestemning enn et juletre som dufter av ekte granbar. Treet ble pyntet i går og det tok meg nøyaktig 5 timer å få alt på plass. Jeg kan forstå at mange synes at dette er lang tid å bruke på å pynte et juletre, men må vel bare innrømme at jeg er en perfeksjonist når det kommer til å pynte og style i huset, og storkoser meg like mye hvert år. Når julestjernen, lysene og perleradene er på plass, starter jeg alltid med favorittkulene og passer på at disse får sin hedersplass på treet. Tema er sølv, hvitt og gull og det perfekte juletre for meg skal skinne som en stjerne…