11. Mars-Nesten helg

I dag våknet jeg opp til full vinter og masse snø. Det var meldt snø, men at det skulle komme så mye i løpet av natten, hadde jeg virkelig ikke trodd. Det har snødd mer på en dag, her i Oslo enn det har gjort i hele vinter. Mars måned er en uforutsigbar måned. Den ene dagen er det full vår og dagen eller uken etter så kommer vinteren tilbake. Jeg må innrømme at jeg er lei av snø og kulde og gleder meg ekstra mye til våren, og kanskje spesielt mye i år. Jeg startet dagen med snømåking for å komme meg frem til garasjen og rundt huset. Ellers har dagen gått med til maler prosjektet som har vært å male dører og lister sorte. Jeg var godt fornøyd med at jeg hadde planlagt dagen hjemme med prosjekter i dette vinterværet og snøkaoset.

Helgen for meg betyr å kose seg litt ekstra. Gjøre ting jeg liker og som jeg ikke unner meg i hverdagen. Dagens bilde er inspirert av helg og det som jeg liker aller best når jeg skal unne meg noe ekstra. Min favoritt kombinasjon er Prosecco, alternativt Le Cremant og frukt. Jeg elsker kombinasjonen av jordbær og druer, og dette passer så godt sammen med bobler. Jeg er også veldig glad i det salte, som popcorn, saltstenger eller chips. Kvelden blir komplett med noen episoder av Masterchef Australia, ungkarskvinnen USA eller en god film. Denne helgen holder vi oss hjemme, som vi har gjort de aller fleste helger det siste året. Maling, huslige sysler, god mat og noe godt i glasset er det som står på listen for helgen. Det er jammen godt man stortrives i eget hjem i disse rare tider….